Star Republic Logotype English

We're bigger than Jesus now. Its great fun! 

Kontakta mig

Om oss

Senast uppdaterad

Star Republic ser sig som en nära partner för att på kort och lång sikt bygga, förvalta, supporta och vidareutveckla samt optimera skräddarsydda e--handelslösningar.

Vi är ett långsiktigt, lojalt och lönsamt svenskt företag som har funnits sedan 2003 med internationellt fokus och vi har över tio års erfarenhet av e-handel och har arbetat med mer än 100 e-handelslösningar. Vi fokuserar på mellanstora och större företag samt offentlig sektor. Vi söker ständigt efter de mest krävande kunderna och projekten för att på så sätt utvecklas och ständigt bli bättre.

Våra kunder finns idag inom områdena retail & etail, grossister, tillverkande industri, livsmedel, fordon & transport, telecom, bank & finans, bygg, offentlig sektor, 

Våra nära kundrelationer har gett oss många erfarenheter för att möta komplexa och ibland nästan omöjliga utmaningar. Tillsammans med våra kunder sätter vi upp mätbara målsättningar för varje projekt och lösning. Vanliga KPI:er rör försäljningsvolymer, olika effektivitets- och kvalitetsmått samt mjuka värden som NKI och NMI m.m.

Vi anstränger oss för att hitta de mest talangfulla och drivna medarbetarna inom vår nisch och vi anstränger oss för att skapa en kultur där man trivs och vill stanna kvar och utvecklas tillsammans.

Vi har byggt lösningar i länder som Sverige, Finland, Sydafrika, Tjeckien, Kanada, England och USA. Vi har idag kontor centralt belägna i Göteborg och Stockholm samt New York. 


I november 2013 uppnådde vi för första gången AAA-rating, blev över 30 medarbetare och vi utsågs även av DI till Gasellföretag.

Det förflutna är en prolog, nu måste vi röra oss framåt. Mot ännu nöjdare kunder och spännande lösningar som skapar affärsnytta och överträffar förväntningar.

Det är rocknroll för oss