Star Republic Logotype English

Convicts are the best audience I ever played for.

Kontakta mig

Värderingar

Senast uppdaterad

Våra värderingar är långsiktighet, lojalitet och värdeskapande. Våra kunder och partners beskriver oss som snabbfotade, lyhörda, kompetenta och prisvärda. Vår plattform beskrivs som stabil och tillgänglig men framför allt flexibel och kostnadseffektiv.

Vi tror inte på att bara följa trender utan vi brinner istället för kunddriven värdeskapande utveckling med tydlig fokus på affärsnytta och businesscase. Det handlar om en balans mellan teknik, organisation, metoder samt behov och prioriterade målsättningar. Vi kan mycket men absolut inte allt, men vi brinner för att lära oss och att överträffa era förväntningar. Vi är ödmjuka och undviker därför att själva använda för många superlativ. Att istället alltid fokusera på att leverera lite mer, lite bättre och snabbare än förväntat. Vi tror på partnerskap och arbetar därför tillsammans med utvalda etablerade partners med lång erfarenhet av lönsamma IT-lösningar med kompletterande erfarenheter för att kunna hjälpa er på bästa sätt på det sätt ni önskar.

För att uthålligt kunna klara av att leverera vad våra kunder behöver idag och imorgon, krävs att vi kan hitta och behålla de bästa talangerna inom respektive kompetensområde. Vi har därför skapat en unik och stark kultur som även avspeglar sig i vårt starka engagemang och som präglar alla våra leveranser och att vi i alla lägen sätter våra kunder i centrum. Vi tror på etablerade filosofier ur t.ex. "From Good to great"; "Built to last"; "Flawless consulting", och "Crossing the chasm". Vi har även arbetat fram ett internt kvalitetsledningssystem som säkerställer att vi ständigt kontrollerar och utvecklar våra processer. Detta arbete innefattar även ett program för kompetensutveckling och mentorskap för varje individ. Vi har även ett internt råd som aktivt driver alla interna projekt samt följer upp kvalitetsarbetet.

Vi drömmer om att ni vill utmana oss och bli överväldigade i ett långsiktigt partnerskap.