Star Republic Logotype English

I just can't believe that anyone would start a band just to make the scene and be cool and have chicks. I just can't believe it.

Kontakta mig

CTEK

Senast uppdaterad

Bakgrund

Sedan starten har CTEK sålt ca 4 miljoner batteriladdare i 60 länder runt om i världen. CTEK är en pålitlig leverantör till många av världens mest aktade bil- och motorcykeltillverkare. CTEK har vunnit mer än 15 olika oberoende batteriladdartester sedan 2005.

Lösning

CTEK hade under en period tittat på möjligheten att starta upp e-handel. Man hade redan en god försäljningsorganisation med återförsäljare i mer än 60 länder över hela världen, men såg samtidigt potentialen i att kunna finnas på nätet dygnet runt, året runt, tillgängligt för alla.
En prövning som CTEK, precis som många andra bolag med en stark befintlig kanal, utsattes för var hur man skulle få den nya kanalen att fungera parallellt med den gamla. Detta har man löst galant genom att låta webben vara ett skyltfönster med möjlighet att handla, samtidigt som man har integrerat en intelligent "dealer locator" där kunderna kan hitta närmast återförsäljare.

Resultat

Resultatet har blivit en sant global lösning där försäljning sker till initialt till de flesta lönder i Europa och stegvis öppning för resten av världen. Distribution sker från företagets huvudkontor i Vikmanshyttan.