Star Republic Logotype English

Success is a ladder that cannot be climbed with your hands in your pockets.

Kontakta mig

Lagerhaus

Senast uppdaterad

Lagerhaus öppnar webbshop

- Vi vill bli en ledande aktör på den nordiska marknaden som erbjuder personliga och praktiska prylar som enkelt förnyar hemmet – en modern e-handelslösning är en naturlig del i denna utveckling, säger Lars Bonander, VD Lagerhaus.
I maj öppnade inredningskedjan Lagerhaus bloggshoppar med försäljning av utvalda bloggares favoritprodukter. I höst är det dags att starta upp ännu en distributionskanal – webbshop. Genom att erbjuda en webbshop öppnar vi upp för ännu en digital försäljningskanal.
Bloggshopparna var starten på Lagerhaus digitala satsning och ett unikt pilotprojekt för att hitta nya vägar att kommunicera med målgruppen. Detta har gett många positiva reaktioner men även visat att det finns en stor efterfrågan efter en traditionell webbshopslösning. Nu tas nästa steg och redan i höst startas en webbshop.
-Vi vill att fler ska få möjligheten att inspireras av våra produkter. Därför är det extra roligt att i och med en webbshop leva upp till våra kunders önskningar och förfrågningar att köpa våra produkter även på distans
, säger Lars.
Butik, e-handel och bloggshop är tre viktiga kanaler för Lagerhaus som ser fram mot ett fortsatt utvecklande samarbete med bloggare parallellt med sin kommande webbsatsning.

Star Republic är leverantör av lösningen.

Om Lagerhaus

Lagerhaus har 33 butiker över hela Sverige och erbjuder sina kunder praktiska och prisvärda prylar inom områden som kök, på bordet, bada, tända, slå in, inreda, ordna, böcker, bazar och mat & godis. Lagerhaus ingår i Axstores. www.lagerhaus.se Axstores är en av Nordens ledande detaljhandelskoncerner med kända varumärken såsom Åhléns, Kicks, Esthetique och Lagerhaus. Koncernen har över 390 varuhus och butiker i Sverige, Finland och Norge och omsatte ca 6,7 miljarder 2010. Axstores ingår i familjeföretaget Axel Johnson som ägs av Antonia Ax:son Johnson med familj. www.axstores.se