Star Republic Logotype English

I just can't believe that anyone would start a band just to make the scene and be cool and have chicks. I just can't believe it.

Kontakta mig

Scorett

Senast uppdaterad

Bakgrund

Scorett är en av Sveriges mest kända kedjor av skobutiker. Scorett har idag fler än 80 butiker landet över och etableringstakten är fortsatt hög. För att komplettera sin redan breda närvaro på marknaden har man valt en e-handelslösning från Star Republic.

Lösning

Scorett letade efter en partner som kunde förstå det viktiga samspel som krävdes för att få de fysiska butikerna att arbeta tillsammans med e-handeln för att uppnå maximala synergieffekter. Idag har Scorett en lösning full av spännande funktioner i form av avancerad och smart filtrering, fullt integrerad kundklubb. Scorett jobbar hårt med att det skall vara samma känsla att handla på nätet som i butik och redan idag är det självklart med service såsom byte och återlämning av nätköpta skor i butik etc.

Resultat

Resultatet för Scorett lät inte vänta på sig. Redan efter några månader kunde e-handeln mäta sig med de största butikerna. Feedback från både kunder, personal och ägare har varit mycket positiv.