Star Republic Logotype English

 What is your favorite Beatles album? I would have to say the Best of The Beatles.

Kontakta mig

Vagabond

Senast uppdaterad

Bakgrund

Det svenska skoföretaget Vagabond tog 2006 ett beslut att man ville börja sälja skor på internet. Dels för att de ville förstärka sin position i Sverige men också för att börja arbeta sig in på övriga marknader i Europa där de tidigare inte verkade.

Lösning

Projektet innefattade dels en designförändring på deras nuvarande hemsida men också ett e-handelssystem integrerat fullt ut till deras affärssystem Navision. Hela webbsidan inklusive e-handelsdelen skulle vara byggd i Flash.
Vanligtvis när en hemsida är byggd i Flash är den svår att uppdatera men eftersom vi integrerade all funktionalitet med Navision så kan Vagabonds personal uppdatera sidans information, produkter och texter direkt i deras befintliga affärssystem vilket spar både tid och gör att sidan lever då den uppdateras kontinuerligt.
E-handelssystemet är fullt synkroniserat mot affärssystemet och all kommunikation mellan .Net och Flash sker helt dynamiskt via tekniken Flash Remoting, vilket möjliggör att Flash-filmer via Action Script kan kommunicera mot .Net-funktionalitet på servern.

Resultatet

Vagabond har, i och med att man var tidigt ute med e-handel, etablerat sig som en av de naturligaste platserna att leta efter skor på nätet. Att gå in på Vagabonds hemsida och webbshop är som ett litet äventyr i sig själv. Titta in och njut!
Vagabond är en av de kunder vi är extra stolta över!