Star Republic Logotype English

I missed 100% of all shots I didn’t shoot.

Kontakta mig

Vagabond

Senast uppdaterad

Bakgrund

Det svenska skoföretaget Vagabond tog 2006 ett beslut att man ville börja sälja skor på internet. Dels för att de ville förstärka sin position i Sverige men också för att börja arbeta sig in på övriga marknader i Europa där de tidigare inte verkade.

Lösning

Projektet innefattade dels en designförändring på deras nuvarande hemsida men också ett e-handelssystem integrerat fullt ut till deras affärssystem Navision. Hela webbsidan inklusive e-handelsdelen skulle vara byggd i Flash.
Vanligtvis när en hemsida är byggd i Flash är den svår att uppdatera men eftersom vi integrerade all funktionalitet med Navision så kan Vagabonds personal uppdatera sidans information, produkter och texter direkt i deras befintliga affärssystem vilket spar både tid och gör att sidan lever då den uppdateras kontinuerligt.
E-handelssystemet är fullt synkroniserat mot affärssystemet och all kommunikation mellan .Net och Flash sker helt dynamiskt via tekniken Flash Remoting, vilket möjliggör att Flash-filmer via Action Script kan kommunicera mot .Net-funktionalitet på servern.

Resultatet

Vagabond har, i och med att man var tidigt ute med e-handel, etablerat sig som en av de naturligaste platserna att leta efter skor på nätet. Att gå in på Vagabonds hemsida och webbshop är som ett litet äventyr i sig själv. Titta in och njut!
Vagabond är en av de kunder vi är extra stolta över!