Star Republic Logotype English

I will instruct you and teach you about the direction you should go. I'll advise you and keep my eye on you.

Kontakta mig

Kicks

Senast uppdaterad

KICKS (inom Axstores)
2009 bestämde sig KICKS för att etablera e-handel. En stor upphandling genomfördes med ett oberoende konsultbolag (Business Connection).
43 bolag deltog i upphandlingen och Star Republic fick förtroende att tillsammans med KICKS bygga och förvalta hela e-handelslösningen med ett totalansvar.
Lösningen är en multikanalslösning integrerad med butiksnätet. Lösningen innefattar flera olika gränssnitt för kunden och är integrerad med flertalet system för att kunna hantera
Personalrabatt, kundklubb, klubbkort, presentkort, kuponger, värdecheckar, gåvobevis, poäng mm. KICKS har ett omfattande nyhetsbrev och en katalog som går ut i stora volymer på regelbunden basis samt marknadsför sig intensivt i olika kanaler som t ex rikstäckande TV på de största kanalerna på bästa sändningstid. KICKS-kedjan växer snabbt och expanderar utomlands. Uppsatta affärsmål och KPI:er har uppnåtts och överträffats. Nu arbetar vi vidare tillsammans mot nya utmaningar och mål för att utveckla e-handeln. Bra ska bli ännu bättre! You KICKS-start our hearts!