Star Republic Logotype English

Only weak minded individuals need motivational quotes.

Kontakta mig

Skräddarsydda system

Senast uppdaterad

En konsert vi sent kommer glömma.

Vi går alltid all-in i alla våra samarbeten. Vi arbetar med kunder som har behov av skräddarsydda system och webblösningar. Tillsammans med våra kunder bygger vi lösningar snabbt och effektivt för att klara affärsmål, snäva dead-lines och begränsade budgetar (vi kan även arbeta med obegränsade budgetar).

Många kunder vi arbetar med har en egen idé på lösning, eller en unik affärsidé, en unik process som man vill effektivisera, eller vill helt enkelt inte begränsas av standardiserade arbetssätt och mallar. Det kan även handla om innovation, att lösningen helt enkelt inte finns sedan tidigare, och det vet vi ju alla, att det ofta är så som riktigt stora effekter kan skapas.

Vi hjälper gärna till med affärsutveckling också. Vi är duktiga på framför allt affärsutveckling inom processer samt Mellanhandel och e-handel. Tillsammans går vi igenom sitationen och tar fram förslag på lösningar och business case.

Om ni redan har en ide eller t ex en kravspecifikation så tar vi snabbt fram visionsskisser och estimat för ett införande av lösningen. Tillsammans med våra partners kan vi erbjuda helhetslösningar och ta helhetsansvar för leveransen. Om det handlar om riktigt stora projekt, så kan vi även vara underleverantör till någon av våra större partners som ni säkert redan har ramavtal med, eller med den ni så önskar.

Vi har byggt skräddarsydda lösningar sedan 2003 och vi är mycket stolta över våra kundreferenser och lösningar som vi har byggt. Kontakta oss gärna för att berätta vad ni behöver eller om ni vill ha inspiration kring vad vi har gjort eller ta del av vårt engagemang och ideer.

Vi tillför a burning heart and a beautiful mind till alla våra projekt. Vi tar ett personligt engagemang och vi strävar efter att vara mest tillgängliga av alla. Vi är leverantören man kan ringa kl 23:00 en lördagkväll.

Vi lever för våra kunder. Hoppas vi får tillfälle att träffas och visa att vi brinner.